Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Fenerbahçe Sivasspor Maç Sonu, Sivasspor 3 1 Fenerbahce Erman Toroglu Mac Sonu Yorumlari A Spor Youtube, Sarı kart 90' fenerbahçe'de harun ve moses sarı kart gördü.

Fenerbahçe Sivasspor Maç Sonu, Sivasspor 3 1 Fenerbahce Erman Toroglu Mac Sonu Yorumlari A Spor Youtube, Sarı kart 90' fenerbahçe'de harun ve moses sarı kart gördü.. Maç bu skorla son bulurken fenerbahçe kendi sahasında sivasspor'a yenik düştü. Sarı lacivertliler bir mucizeye imza atarsa lider olacak, aksi halde şampiyonluk ümitleri son bulacak. Fenerbahçe'nin takım kaptanı gökhan gönül, demir grup sivasspor karşısında ilk 11'e geri döndü. Haftasında lider durumda bulunan demir grup sivasspor , fenerbahçe 'yi evinde konuk etti. Sivasspor'da max gradel yerini ziya erdal'a bıraktı.

Haftasında fenerbahçe sahasında sivasspor'u ağırladı. Fenerbahçe'de 5 futbolcu, demir grup sivasspor'a karşı forma giyemedi. Fenerbahçe, sivasspor hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. Haftasında lider sivasspor evinde fenerbahçe'yi ağırladı.

Fenerbahce Sk On Twitter Mac Sonucu D G Sivasspor 1 1 Fenerbahce
Fenerbahce Sk On Twitter Mac Sonucu D G Sivasspor 1 1 Fenerbahce from pbs.twimg.com
79' kritik maçta son 10 dakika. 11 mayıs 2021 salı akşamı saat 20:30'da başlayan fenerbahçe sivasspor maçı sona erdi. Fenerbahçe, sivasspor hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı. Maç bu skorla son bulurken fenerbahçe kendi sahasında sivasspor'a yenik düştü. Fenerbahçe'nin takım kaptanı gökhan gönül, demir grup sivasspor karşısında ilk 11'e geri döndü. Sivasspor'da maç sonu müthiş sevinç. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu oğuz kağan güçtekin, sakatlığını atlattı ve yaklaşık 5 ay sonra maç kadrosuna alındı. Fenerbahçe sivasspor i̇lk 11 maç kadrosu.

9' arouna kone44' emre kılınç.

Ligde evindeki 4 maçlık yenilmezlik serisi son bulan fenerbahçe'nin tek sayısı ise 27. Fenerbahçe'nin takım kaptanı gökhan gönül, demir grup sivasspor karşısında ilk 11'e geri döndü. En son 11 mayıs 2021 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 12 eylül 2021 tarihinde oynanacaktır. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. Fenerbahçe'nin kalecisi serdar kulbilge, uzun sarı lacivertli takımın sivasspor karşısında aldığı beraberliği de değerlendiren kaleci serdar, maç için çok üzgünüz. Fenerbahçe'de 5 futbolcu, demir grup sivasspor'a karşı forma giyemedi. Haftasında lider sivasspor evinde fenerbahçe'yi ağırladı. Haftasında şampiyonlar ligi potası için mücadele eden fenerbahçe ve sivasspor, i̇stanbul'da karşı karşıya geldi. Sivasspor'da max gradel yerini ziya erdal'a bıraktı. Fenerbahçe, sivasspor hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı. Süper lig'de kalan tüm maçlar sadece tek bir tık uzağınızda! 79' kritik maçta son 10 dakika. Fenerbahçe sivasspor i̇lk 11 maç kadrosu.

79' kritik maçta son 10 dakika. Fenerbahçe , yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı özel bir hazırlık turnuvasında final müsabakasında sivasspor ile karşı karşıya geldi. Can bartu tesisleri'nde teknik direktör ersun yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu Haftasında fenerbahçe sahasında sivasspor'u ağırladı. Sivasspor'da max gradel yerini ziya erdal'a bıraktı.

Fenerbahce Sivasspor Mac Sonucu Fenerbahce Sivasspor Mac Ozeti
Fenerbahce Sivasspor Mac Sonucu Fenerbahce Sivasspor Mac Ozeti from im.haberturk.com
Sarı kart 90' fenerbahçe'de harun ve moses sarı kart gördü. Fenerbahçe , yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı özel bir hazırlık turnuvasında final müsabakasında sivasspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında şampiyonlar ligi potası için mücadele eden fenerbahçe ve sivasspor, i̇stanbul'da karşı karşıya geldi. Fenerbahçe sivasspor i̇lk 11 maç kadrosu. Fenerbahçe, maçtan 3 puan çıkarabilseydi son maçlara lider olarak girecekti. Ligde evindeki 4 maçlık yenilmezlik serisi son bulan fenerbahçe'nin tek sayısı ise 27. Fenerbahçe, sivasspor hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı. Haftasında fenerbahçe sahasında sivasspor'u ağırladı.

En son 11 mayıs 2021 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 12 eylül 2021 tarihinde oynanacaktır.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu oğuz kağan güçtekin, sakatlığını atlattı ve yaklaşık 5 ay sonra maç kadrosuna alındı. Ligde evindeki 4 maçlık yenilmezlik serisi son bulan fenerbahçe'nin tek sayısı ise 27. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. Can bartu tesisleri'nde teknik direktör ersun yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu Fenerbahçe , yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı özel bir hazırlık turnuvasında final müsabakasında sivasspor ile karşı karşıya geldi. Maç bitti 90' maçta son düdük geldi. Sarı kart 90' fenerbahçe'de harun ve moses sarı kart gördü. En son 11 mayıs 2021 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 12 eylül 2021 tarihinde oynanacaktır. Fenerbahçe, maçtan 3 puan çıkarabilseydi son maçlara lider olarak girecekti. 79' kritik maçta son 10 dakika. Fenerbahçe'nin takım kaptanı gökhan gönül, demir grup sivasspor karşısında ilk 11'e geri döndü. Haftasında lider durumda bulunan demir grup sivasspor , fenerbahçe 'yi evinde konuk etti. 9' arouna kone44' emre kılınç.

Fenerbahçe, maçtan 3 puan çıkarabilseydi son maçlara lider olarak girecekti. 9' arouna kone44' emre kılınç. Ligde evindeki 4 maçlık yenilmezlik serisi son bulan fenerbahçe'nin tek sayısı ise 27. Can bartu tesisleri'nde teknik direktör ersun yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu Fenerbahçe, sivasspor hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahce 1 2 Sivasspor Mac Sonucu Takvim
Fenerbahce 1 2 Sivasspor Mac Sonucu Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe sivasspor i̇lk 11 maç kadrosu. Sarı lacivertliler bir mucizeye imza atarsa lider olacak, aksi halde şampiyonluk ümitleri son bulacak. Haftasında şampiyonlar ligi potası için mücadele eden fenerbahçe ve sivasspor, i̇stanbul'da karşı karşıya geldi. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. Can bartu tesisleri'nde teknik direktör ersun yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu Haftasında lider sivasspor evinde fenerbahçe'yi ağırladı. Sivasspor'da maç sonu müthiş sevinç. Gecenin sonunda buradan aldığımız beraberliğe sevinmek zorunda kalacağız.

9' arouna kone44' emre kılınç.

Haftasında lider sivasspor evinde fenerbahçe'yi ağırladı. Haftasında lider durumda bulunan demir grup sivasspor , fenerbahçe 'yi evinde konuk etti. Sarı kart 90' fenerbahçe'de harun ve moses sarı kart gördü. En son 11 mayıs 2021 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 12 eylül 2021 tarihinde oynanacaktır. Haftasında fenerbahçe sahasında sivasspor'u ağırladı. Can bartu tesisleri'nde teknik direktör ersun yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu Sarı lacivertliler bir mucizeye imza atarsa lider olacak, aksi halde şampiyonluk ümitleri son bulacak. Fenerbahçe, sivasspor hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı. Süper lig'de kalan tüm maçlar sadece tek bir tık uzağınızda! Gecenin sonunda buradan aldığımız beraberliğe sevinmek zorunda kalacağız. 9' arouna kone44' emre kılınç. Fenerbahçe, maçtan 3 puan çıkarabilseydi son maçlara lider olarak girecekti. Fenerbahçe'nin kalecisi serdar kulbilge, uzun sarı lacivertli takımın sivasspor karşısında aldığı beraberliği de değerlendiren kaleci serdar, maç için çok üzgünüz.

Sivasspor'da maç sonu müthiş sevinç sivasspor maç. Gecenin sonunda buradan aldığımız beraberliğe sevinmek zorunda kalacağız.